Test de etanseitate a cladirilor

Alege cea mai bună soluție pentru casa ta. Consultanță, proiectare şi implementare de soluţii pentru eficientizarea energetică a clădirilor și pentru case pasive.

Contactează-ne
sisteme de ventilație cu recuperare de căldură

Test de Etanșeitate a Clădirilor

– Eficiență Energetică Garantată

Testul de etanșeitate a clădirilor este o componentă esențială în eforturile de îmbunătățire a eficienței energetice a locuințelor și clădirilor comerciale. Oferim servicii profesionale de testare a etanșeității care vă ajută să identificați și să remediați pierderile de căldură din clădire.

Echipa noastră de experți utilizează tehnologii avansate pentru a evalua etanșeitatea clădirii dvs. Prin identificarea fisurilor, golurilor sau zonelor cu scurgeri de aer, putem crea un plan de îmbunătățire a izolației termice. Acest lucru nu numai că duce la economii semnificative la facturile de energie, dar contribuie și la un mediu mai confortabil în clădire.

Testul de etanșeitate este o modalitate eficientă de a evalua performanța energetică a clădirii dvs. și de a lua măsuri pentru a o face mai eficientă din punct de vedere energetic. Noi suntem aici pentru a vă oferi consultanță și servicii de testare a etanșeității clădirilor care să vă ajute să obțineți o clădire mai eficientă energetic și mai confortabilă.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre serviciile noastre de testare a etanșeității și pentru a vedea cum putem contribui la îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii dvs.

v

Consultanță

Servicii de consultanţă şi transmiterea de informaţii cu caracter general pentru eficientizarea energetica a cladirilor si pentru case pasive.

b

Proiectare instalații

Instalații sanitare, termice, electrice, panouri solare termice, panouri solare electrice, pompe de căldură, instalații de ventilație cu recuperare de căldură, instalații de automatizare (Smart Home).

Testare

Servicii de măsurare / determinare / testare (test etanșeitate blower-door, analiza termografica / termoviziune).

l

Proiectare

Servicii de proiectare specializată în vederea eficientizării energetice ale clădirilor și atingerea parametrilor impuși de standardul stabilit prin tema de proiectare (Design PH, PHPP).

Z

Pre-certificare

Servicii de implementare a criteriilor pentru îndeplinirea Standardului de Casă Pasivă și pre-certificarea proiectului.

Legislație

Aplicarea legislației nationale cu privire la eficiența energetică a clădirilor.

Manager proiect

Manager de proiect interdisciplinar în vederea îndeplinirii criteriilor stabilite în proiectul de eficientizare energetică. Supravegherea lucrarilor pe șantier.

Analiză

Analiza și propunerea echipamentelor și sistemelor folosite. (sisteme de ventilatie, recuperare de caldura, etc.)

c

Termografie

Inspecții termografice cu ajutorul camerei de termoviziune. Detecția punților termice și a infiltrațiilor.

Hai să discutăm despre proiectul tău. Suntem bucuroși să-ți răspundem la orice întrebare despre cum poți avea și tu o casă eficientă energetic sau pasivă.

Trimite-ne un mesaj

GDPR

7 + 10 =

Echipa noastră

Lucian-Nica_Smart&Passive-House

Lucian Nica

Manager

Cristian Ungureanu Interior Designer Smart & Passive House

Cristian Ungureanu

Interior Designer / Colaborator