Ce echipamente folosim?

Folosim echipamente profesionale și software de ultimă generație pentru a realiza rapoarte cât mai precise

Contactează-ne
sisteme de ventilație cu recuperare de căldură

Flir - Cameră Termografică

Cu ajutorul camerei termografice Flir E53, putem detecta semne timpurii de intruziune a apei, detecția punților termice, detecția unei izolări deficitare, detecția infiltrațiilor și exfiltrațiilor de aer și a altor deficiențe de construcție.

Analiza construcțiilor prin termografie se poate realiza doar în sezonul rece. Beneficiarul va primi un raport de analiza.

sisteme de ventilație cu recuperare de căldură

Retrotec - Blower Door System

Folosim sistemul profesional 5100 Blower Door Retrotec pentru a măsura etanșeitatea clădirilor. Cu ajutorul lui măsurăm fluxul de aer între zonele clădirii, pentru a testa etanșeitatea conductelor și pentru a ajuta la localizarea fizică a locurilor de scurgeri de aer din interiorul clădirii.

sisteme de ventilație cu recuperare de căldură

Testo - Set VAC Sonde Inteligente

Cu ajutorul sondelor inteligente măsurăm temperatura aerului și a suprafeței, umiditatea, viteza aerului și debitul volumic. Putem măsura debitul de aer la grilele de ventilație sau în conducte și identificăm zonele cu risc de apariție a mucegaiului. Efectuăm cele mai importante măsuratori în sistemele de climatizare.

Testo 440 - Set pentru măsurarea vitezei aerului și calitatea aerului ambiental

Măsurarea debitului volumic în conformitate cu EN 12599 (inclusiv incertitudinea de măsurare) și ASHRAE 111.
Măsurarea debitului volumic utilizând factorul K (presiunea diferențială).
Programele de măsurare inteligente, intuitive, completează măsurătorile cu documentația completă la fața locului la sediul clientului sau efectuează analize suplimentare folosind software-ul de management și analiză a datelor de măsurare testo DataControl.