Smart Home

Sistemul complet pentru o casă inteligentă

Contactează-ne

Sisteme pentru case inteligente de la Smart & Passive House și Loxone

O clădire automatizată cu Loxone conectează toate componentele similar cu sistemul nervos uman. Totul este controlat eficient – lumini, încălzire, ventilație, aer condiționat, umbrire, audio multi-cameră și multe altele. Toate acestea se întâmplă fără a fi nevoie de o conexiune la internet sau Cloud – autonomie 100%.

Controlează iluminatul

Controlează accesul

Controlează umbrirea

Salvează energia

Temperatura camerelor

Sauna și piscina

Audio multi-room

Securitatea casei

Soluții complete pentru case inteligente, companii și nu numai

De la case minuscule la hoteluri, fabrici și nu numai, putem crea o soluție individualizată. Astfel, clădirea poate avea grijă de sarcini proprii, precum iluminat, încălzire și răcire, securitate și multe altele.

Gama noastră extinsă de produse interacționează perfect. Toate produsele sunt proiectate ținând cont de instalatori – economisind timp și efort în fiecare etapă a instalării. În plus, cu o interfață ușor de folosit, este ușor de integrat cu alte sisteme.

O casă inteligentă poate avea grijă de majoritatea sarcinilor legate de confort, siguranță, eficiență energetică și multe altele. Vă economisește 50.000 de sarcini pe an și vă oferă mai mult timp pentru a vă bucura de viață.

Tehnologie de automatizare pentru orice clădire cu Miniserver

Sistemul Loxone este cel mai inteligent sistem de automatizare pentru case care există în acest moment pe piață. Acesta combină toate componentele casei dvs. într-un sistem central, “creier”, pe care îl numim Miniserver. Miniserver-ul permite comunicarea inteligentă între diferite sisteme și dispozitive din casă, inclusiv termostatul inteligent pentru încălzire și răcire, iluminatul, jaluzele, ferestre și uși, încuietori, camere, muzică și multe altele.

Hai să discutăm despre proiectul tău. Suntem bucuroși să-ți răspundem la orice întrebare despre cum poți avea și tu o casă inteligentă.

Trimite-ne un mesaj

GDPR

4 + 7 =